Doe mee met De Werkbij Fotowedstrijd

Maak jij een mooie foto waarop de bij centraal staat? Wacht niet langer en stuur 'm in voor onze Werkbij Fotowedstrijd! Iedere inzending krijgt sowieso een plaatsje op de fotowand in onze nieuwe winkel (met je naam erbij).

De jury bestaat uit deskundige, artistieke Werkbij-werkers.
Uit alle inzendingen kiest onze jury drie winnaars, die krijgen uiterlijk 7 juni bericht. Deze drie foto's krijgen een prominente plek in onze nieuwe winkel én in de winkel van De Werkbij Veluwe.
De allerbeste foto (1e prijs) wordt bekend gemaakt tijdens de Open Dag op 15 juni in Rhenen. Deze foto wordt met vermelding gepubliceerd op onze website, Instagram- en Facebookpagina. Natuurlijk krijgt de maker van deze foto een welverdiende prijs, die op de Open Dag wordt uitgereikt.

Deelname Werkbij fotowedstrijd

Inzenden tot en met vrijdag 31 mei 2019. Indien nodig vragen we om een foto met hogere resolutie.

Via mail: stuur je foto (max. 6 MB) naar lieke@dewerkbij.nl. Vermeld je naam en de plaats waar de foto genomen is.

Op Instagram: upload de foto op je eigen profiel. Gebruik de hashtag #werkbijfoto én tag @dewerkbij zodat wij een melding krijgen. Let op: wij zien je foto alleen als je profiel openbaar is. 

Op Facebook: upload de foto op je eigen profiel. Gebruik de hashtag #werkbijfoto én tag @Imkerij de Werkbij zodat wij een melding krijgen. Let op: wij zien je foto alleen als je het bericht deelt voor iedereen.

Stuur een mail   Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel dit artikel