In Syrië smaakt de honing heel anders

Dahham (28) werkt sinds een aantal maanden bij de Werkbij. Hij is geboren in Damascus in Syrië en groeide op in een groot gezin. Dahham is een vriendelijke collega, die een ander graag helpt als hij ziet dat het een beetje moeilijk gaat. De twinkeling in zijn donkere ogen verraadt zijn gevoel voor humor. Bij de Werkbij heeft hij het heel goed naar zijn zin. Maar dat duurde wel even.

Gratis bloemenzaad

Gratis bloemenzaad bij elke bestelling!

Deze periode krijg je van imkerij de Werkbij een gratis zakje bloemenzaad bij elke bestelling (t/m 16 april). Het is een mix van prachtige eenjarige bloemen. Als je ze dit jaar zaait heb je in de zomer al mooie bloemen. Het mengsel is speciaal samengesteld voor honingbijen. Reken maar dat het gaat zoemen in je tuin dit jaar! In het zakje zitten phacelia, gele mosterd, boekweit, goudsbloem, korenbloem, komkommerkruid en zonnebloem. 

Zaaien in het voorjaar

Zaaien in het voorjaar

In maart en april kun je allerlei bloemen, kruiden en groenten voorzaaien. Op de achterkant van het zakje zaad staat wanneer het precies kan. Sommige soorten zaai je direct in de volle grond, zoals goudsbloem en worteltjes. Die houden niet van verplanten.