En De Werkbij blijft in Veenendaal

Al geruime tijd wisten we dat er een verhuizing aan zou komen. Sinds kort hebben we weer nieuw perspectief!

 

Bezoek- en postadres met ingang van 19 november 2018:

Imkerij de Werkbij
Laan der Techniek 21
3903 AS Veenendaal

Waar het om draait

In Veenendaal is het kloppende hart van Imkerij de Werkbij gevestigd. Hier verpakken we onze producten en maken (web)orders klaar voor verzending en afhaal. Onze klantenservice en administratie vindt hier plaats, ondernemers en consumenten kunnen hier terecht voor het bestellen van producten en het bekijken van onze showroom.

 

In november maken we maken ons op voor een complete vernieuwing van dit zenuwcentrum. Met de bedoeling alle processen op de werkvloer zo min mogelijk te onderbreken. Vandaar dat onze laatste nieuwsbrief kopte: “Storm op komst!” Want het gaat natuurlijk allemaal niet vanzelf…

Ruimte voor groei

We blijven gelukkig heel dicht in de buurt. Écht vlakbij. Het wordt mooi en we krijgen de ruimte. Ruimte voor groei.

Waarvoor kom ik naar Veenendaal?

De Werkbij Veenendaal kan iedere klant voorzien van ons volledige assortiment. Of je nu één potje honing nodig hebt, of een volledige pallet glazen potjes...

 

In Veenendaal vind je meer dan 25 honingsoorten verpakt in allerlei formaten, zowel Nederlandse honing als buitenlandse honing. Propolia ® – de krachtige bundeling van alle gezondheid uit de bijenkast. Kom eens kijken naar en ruiken aan de natuurlijke verzorgingsproducten van Propolia. Daar zijn we trots op! Verder: glazen potjes en deksels. We bieden ruim en voordelig assortiment dat we hopen uit te breiden. En bijproducten, zoals honingkoek en -snoep, pure bijenwaskaarsen evenals boeken over bijen en alles wat met bijen te maken heeft.

 

Vanaf 19 november 2018 kan iedereen terecht bij ons nieuwe logistiek centrum met compleet ingerichte showroom. Welkom aan de Laan der Techniek nummer 21!

 

Naar de contactpagina   Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel dit artikel