... en taxiën nog op de landingsbaan

Een bedrijfsverhuizing heeft veel voeten in de aarde. Maar hoe snel en efficiënt onze verhuizing plaatsvond, dat hadden we niet voor mogelijk gehouden. 360 pallets in drie dagen. In 10 dagen werd het hele bedrijf verplaatst. We hoefden gelukkig niet ver te reizen - slechts 350 meter. Maar tóch! Het was een hele operatie. En het ging fantastisch.

Ons adres is nu:

Laan der Techniek 21
3903 AS Veenendaal

Alle hens aan dek

Tijdens de verhuizing werden we aan alle kanten geholpen. Alle collega's stroopten hun mouwen nog wat verder op. Een vader hielp stellingen uit elkaar halen en in elkaar zetten. Een moeder boende onze nieuwe locatie prachtig schoon. Een verhuisspecialist keek over onze schouder mee (maar die vond dat we het zelf goed op een rijtje hadden ;-) Ons top-team zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was.

Er is zelfs geen potje gevallen!

Over de organisatie van de verhuizing was goed nagedacht. En tijdens de verhuizing is er zelfs geen potje kapot gevallen. We kijken positief en blij terug op de afgelopen weken. Aan de Laan der Techniek hebben we weer ruimte. Ruimte voor groei en nieuwe mogelijkheden.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het optimaliseren van verschillende processen. Ook krijgen we weer een nieuwe collega. De winter komt er aan, maar het werk staat niet stil. Alles stemt tot dankbaarheid. In onze showroom staat een prachtige houten tafel. "Kopje koffie?"

Welkom!   Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel dit artikel