Glazen potten en deksels op voorraad!

We hebben glazen potten en deksels in alle soorten en maten! Bestemd voor imkers, moestuinliefhebbers en iedereen die nu, of straks in het vroege voorjaar potjes en deksels nodig heeft. Bestel op tijd en haal je glas bij ons af in Vaassen of Veenendaal. Dan heb je het vast in huis.
We ontvangen je met koffie en taart 😊. We maken er een glasfeestje van!

Onze collega’s Mark en Richard pakken het glas voor je in: met aandacht en zorg, schoon en ‘safe’, zodat alles netjes en heel bij jou aankomt, klaar voor gebruik (foto: Mark).

glazen potten

Wil je meer weten over het glas van de Werkbij? De verschillende groottes, vormen, bijpassende deksels met opdruk, en het gebruik?  Dat kunnen we je alles over vertellen! We hebben een mooie variëteit aan vormen en pakken het stevig en efficiënt voor je in.

Op ieder potje past een deksel   

LET OP: Bestel je glas uiterlijk 15 oktober! Heb je een grotere order en kom je er op de website niet helemaal uit? Stuur dan een mailtje. Afhalen kan vanaf maandag 7 november tot en met zaterdag 19 november. Geef duidelijk aan op welke dag, en op welke locatie je je glas komt ophalen, en let op de openingstijden. Je bent  van harte welkom!

Meteen glas bestellen   Terug naar het nieuwsoverzicht

glazen potten deksels

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel