Een Praktijkverklaring ontvangen, zonder dat je uit boeken hoeft te leren. Dat was een mooie kans voor vier medewerkers van de Werkbij! Elsbeth, Pieternel, Margaretha en Richard werken ieder langer dan 10 jaar bij De Werkbij. De vier collega's volgden het afgelopen half jaar bij het ROC A12 de Praktijkopleiding. Op 22 mei ontvingen ze hun certificaat. Samen hebben ze al meer dan 50 jaar werkervaring. 'Jullie vormen de ruggengraat van ons team!'  aldus Kees Verrips tijdens de uitreiking.

Elsbeth werkt veel in de verwerkingsruimte voor de honing. Ze deed daarom de praktijkopleiding in de categorie ‘assistent horeca & voeding’. Haar leerdoelen waren o.a. het aansluiten van honingvaten op de productielijn, de werkplek schoonhouden en uitleg geven aan anderen.
De andere drie volgden de opleiding voor logistiek medewerker. Bij hun leerdoelen hoorde onder meer het aanmelden van binnenkomende pallets met producten, het registeren van producten en op de juiste locatie leggen.
Deze vier collega’s konden veel competenties meteen laten zien, want die horen gewoon bij hun dagelijkse werk. Verder lezen

Meer nieuws van De Werkbij   Naar de webshop

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel