De Werkbij Startdag

Zaterdag 2 maart 2019. Als vanouds organiseert Imkerij de Werkbij een Startdag. Dé dag waarop het 'bijenseizoen' ingeluid wordt. Een feestelijke dag. Wij presenteren niet alleen ons bedrijf, maar bieden ook een podium aan bevlogen gasten. Van harte welkom om de Startdag met ons te vieren. Lees hier het programma en overige informatie.

Programma Startdag

Tijdens de Startdag kunt u kennis maken met Imkerij de Werkbij. Proef, ruik, smeer, voel en beleef bij diverse infostands ons assortiment en onze activiteiten. Op ons Ondernemersplein presenteren een aantal inspirerende ondernemers zich. In het Auditorium worden diverse lezingen gehouden. Voor kinderen o.a. kaarsjes rollen van bijenwas. De hele dag zijn er BUY-BUY actieproducten te koop, OP=OP.

Het programma van de Startdag bevat onder andere:

10.00 uur: Openingswoord door Kees Verrips

11.00 uur: Lezing Peter Linnartz (professioneel imker) over Bijenwoningen

Breng u tussen 12.00 en 14.00 uur op de hoogte van: bijenhouderij in Gambia (Thomas Freitag) - imkeronderwijs in Uganda (Kees Verrips) - het Werkbij Expert Netwerk.

14.00 uur: Workshop Fius van Laar (sales trainer en consultant) 'Weg met de prijs!' Klik hier voor een intro-video over deze workshop.

15.00 uur: einde Startdag

Informatie Startdag

Kinderen ook van harte welkom op de Startdag. Rolstoelvriendelijk. Gedurende de hele dag gratis koffie, thee en een versnapering.

Bereikbaarheid: op loopafstand van treinstation Veenendaal Centrum. Parkeren kan aan de Nijverheidslaan, mindervaliden aan Laan der Techniek.

foto: Gezinsgids, Houten

Deel dit artikel