Bijenwas-waxinelichtjes, zonder afval! 

Heb je tijdens de feestdagen ook genoten van het warme licht van bijenwaskaarsen? Bijenwaskaarsen zijn een zuiver natuurproduct zonder toevoegingen! Normaal wordt er altijd paraffine aan toegevoegd, wat een product is vanuit olieverwerking - stoffen die je dus liever niet inademt! Weet je dat er ook waxinelichtjes zijn van bijenwas? Ze zijn verkrijgbaar in de bekende aluminium cupjes. Maar misschien had jij juist het goede voornemen om in 2022 minder afval weg te gooien. Dan kun je deze waxinelichtjes ook zonder aluminium cupje bestellen (per 18 stuks, 108 of 630 stuks.). We hebben glazen cupjes (geleverd per 15 of 24 stuks) die je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Bijenwaskaarsen branden langer

Alhoewel bijenwaskaarsen soms even een aanloop nodig hebben voor ze goed branden, branden ze wel veel langer. Bij al onze kaarsen worden de branduren gemeld, dit testen we met onze collega's! 

Waxinelichtjes buiten branden

Je kunt waxinelichtjes ook heel goed buiten branden, bijvoorbeeld bij een feestje, of misschien bij een herdenkingsmoment. Dan is het handig als ze licht kunnen geven én uit de wind staan. Onze tip: gebruik hiervoor de glazen potjes van 106 ml. Je kunt ze aanschaffen in een handige verpakking van 30 stuks in een tray.

Bestel glazen potjes   Terug naar het overzicht

Geschreven door:

Marije

Deel dit artikel