Jubileumactie! Tot 24 september een gratis honingkoek bij je bestelling vanaf 25 euro | Nieuws! Er is weer heide raathoning.

Fruithoning 250gram

Artnr.
12902
Prijs p/st€4,99Incl. BTW

Neem contact op om te bestellen.

Aanvullende informatie over

Fruithoning 250gr

Fruithoning is, zoals de naam al doet denken, fruitig van smaak. Het heeft een lichte kleur. De kristallisatie van deze honing verloopt vrij traag, waardoor de honing voor een langere tijd vloeibaar blijft.

De fruithoning wordt verzameld door bijen in de fruitboomgaarden. Er wordt door het hele land op verschillende fruitbomen gevlogen. Zo helpen de bijen bij de bestuiving van bijvoorbeeld appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen. Fruittelers hebben veel voordeel van de bijen, aangezien de bijen zorgen voor de bevruchting van de bomen. Door bestuiving verhoogt de kwaliteit van de teelt en geven de bomen meer vruchten.

Fruithoning is wat minder zoet van smaak dan andere honingsoorten. Doordat het lang vloeibaar blijft, is deze honing goed geschikt voor in de thee of over een taart.

Herkomst Fruithoning

Imkerij de Werkbij verhuurt bijen aan fruittelers voor de bestuiving. Onze fruithoning wordt volledig gewonnen bij Nederlandse fruittelers.

Disclaimer: honing is een natuurproduct, daarom kan de kleur van uw honing afwijken van de kleur van de foto.

fruithoning honing fruit voorjaarshoning bloesem rauwe kopen koudgeslingerd echte online bestellen werkbij honingbij

Prijs p/st€4,99Incl. BTW

Neem contact op om te bestellen.

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product