Nederlandse Heidehoning crème 250gram

Artnr.
13301
Prijs p/st€7,25Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Aanvullende informatie over

Heidehoning creme 250gr

Wij noemen heidehoning ‘de Koning van de Honing’. Deze geurige en pittige honing heeft een volle smaak en is met recht een delicatesse te noemen. Heidehoning is erg geliefd en is soms maar enkele weken per jaar te verkrijgen. Vloeibaar goud!

Het bijzondere aan heidehoning is de specifieke smaak en de gelei-achtige structuur. Goede heidehoning is zo stijf dat de pot ondersteboven gehouden kan worden zonder dat de honing er uitloopt. Zo stevig zit de honing ook in de raat, en daardoor is het winnen van heidehoning arbeidsintensiever dan andere honing. Het wordt twee keer geslingerd: de honing die bij de eerste keer uit de raat komt, noemen we heidemelange. Heidehoning is zeer gezond. Het bevat de meeste anti-oxidanten en mineralen. Lees hier een Engelstalig artikel over heidehoning in relatie tot antibacteriële werking.

Heidehoning wordt vaak dun gesmeerd op een boterham. Lekker met kaas! Naast heidehoning in potjes, verkopen wij ook heideraathoning. Een plakje hiervan op brood is ook heerlijk!

Herkomst Heidehoning

Onze heidehoning komt van Nederlandse bodem. De bijenvolken worden begin augustus op de heide geplaatst en blijven daar tot halverwege september staan. Dit is de tijd dat de heide prachtig paars in bloei staat, en dus ook de tijd om heidehoning in te winnen.

Disclaimer: honing is een natuurproduct, daarom kan de kleur van uw honing afwijken van de kleur van de foto.

 

heidehoning honing heide rauwe kopen koudgeslingerd echte online bestellen werkbij honingbij veluwse delicatesse

Prijs p/st€7,25Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product