Agastache Blue Boa Dropplant

Artnr.
64104
Prijs p/st€4,95Incl. BTW

Te koop in Vaassen (niet online)

Aanvullende informatie over

Agastache Blue Boa van Happy Bee Plant

Sterk aromatische planten voor zonnige, droge plekken. De meeste soorten trekken veel bijen aan en bij kale vorst een lichte bedekking kan nooit kwaad. Opvallend is dat in een strenge droge winter bijna geen verliezen te noteren vielen, terwijl dit in een natte, zachte winter wel het geval is. Zet ze dus droog weg! De geurende vaste plant waar bijen, hommels en vlinders dol op zijn. Zodra de lila paarse. wat zwaardere aren er zijn, tegen juli, worden de vlinders en de hommels heel actief. Je hoeft de plant maar even aan te raken, of die fascinerende dropgeur komt vrij. De meeste Agastache zijn planten, die drie tot vijf jaar meegaan. Soms lijkt de plant te zijn verdwenen, maar duurt het gewoon wat langer voor hij begint uit te lopen. Tegenover dat relatief korte leven staat wel een ontzettend lange bloei, van juli tot oktober. tegelijkertijd zaait hij zich uit, dus als je hem kwijt bent zet je de zaailingen weer op de plek van de oude planten. De dropplant groeit in normale tuingrond, de standplaats is zon. De hoogte van de plant is 80 cm. Per vierkante meter kunnen er 5 planten gepoot worden.
Deze dropplant is een echte Happy Bee Plant voor bijen en vlinders. Ze is gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen.

Dropplant van Happy Bee Plant

De dropplant met zijn kenmerkende dropgeur is een echte bijenplant en behoort tot de lipbloemenfamilie.
We hebben nog een aantal dropplanten soorten. Naast deze lila paarse ook de rode 'Red Fortune', de blauwe met bont-paars blad'Crazy Fortune' en de 'happy bee'onze eigen gekweekte soort. Je kunt deze planten en de andere ca 80 plantensoorten van Happy Bee Plant bekijken en kopen in onze natuurtuin De Gatherhof in Vaassen.

Lila dropplant voor bijen en vlinders

Op de "Agastache Red Fortune" en andere soorten aromatische dropplanten vliegen verschillende soorten bijen en vlinders.

Bloei: augustus - september
Hoogte: 80 cm
Standplaats: zon

bijenplant Agastashe Blue Boa plant bijen

Prijs p/st€4,95Incl. BTW

Te koop in Vaassen (niet online)

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product