Geranium Dreamland

Artnr.
64150
Prijs p/st€3,99Incl. BTW

Te koop in Vaassen (niet online)

Aanvullende informatie over

'Geranium Dreamland' van Happy Bee Plant

Deze geranium 'dreamland' ofwel ooievaarsbek met zachtroze bloemen, kleurt de hele zomer de tuin. De plant is geschikt voor iedere grondsoort. De Geranium Dreamland is een vaste plant die ook wel bekend is onder de naam geranium Bremdream. Deze ooievaarsbek heeft een fijne witte rand om zijn grijsgroene blad. De tuingeranium bloeit extra lang vanaf het begin van de zomer tot in het najaar, in de maanden juni, juli, augustus, september en oktober met zachtroze bloemen die donker geaderd zijn. Deze eyecatcher is winterhard en heeft een volgroeide hoogte van 40 centimeter.
Deze geranium 'dreamland' of ooievaarsbek is een echte Happy Bee Plant voor bijen en vlinders. Ze is gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen.

Geranium Dreamland

Geranium Dreamland is een bloeiende bodembedekker die wat zijn blad betreft tot 30 cm en met bloemen tot 40 cm hoog wordt. Deze vaste plant verlies zijn blad in de winter en is redelijk winterhard.
De grond kan het best waterdoorlatend en licht vochtig zijn en humus- en voedselrijk. Als de grond langdurig droog is gaat dit ten koste van het blad. Geranium 'Dreamland' is een lang- en rijkbloeiende plant met lichtroze geaderde bloemen en bloeit van mei t/m oktober. Het doorbloeien wordt gestimuleerd door uitgebloeide bloemen te verwijderen.
Je kunt deze plant en de andere ca 80 plantensoorten van Happy Bee Plant bekijken en kopen in onze natuurtuin in Vaassen.

Bijenplant ooievaarsbek

De bloemen zijn heel aantrekkelijk voor vlinders, bijen en andere nuttige insecten.
Plant voor het beste resultaat in de border 7 stuks per vierkante meter. Verder kan Geranium 'Dreamland' ook goed worden toegepast in potten.

 

 

Bloei: juni tot oktober
Hoogte: 30/40 cm
Standplaats: zon/ halfschaduw
Pot: 1,4 liter

bijenplant bee bijen plant Geranium Dreamland bloedooievaarsbek

Prijs p/st€3,99Incl. BTW

Te koop in Vaassen (niet online)

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product