Inspirerende avond

Tijdens de presentatie neemt de imker u mee naar de wereld van de honingbij en de manier waarop we daar als Imkerij de Werkbij mee bezig zijn. Hij probeert de groep warm en bewust te maken van de centrale rol die iedereen zelf speelt, elke dag weer. Ook een presentatie over de producten uit de bijenkast, zoals propolis, koninginnegelei, bijengif en bijenwas, behoort tot de mogelijkheden. 

Nodig de imker uit en u vult een interessante avond. Duur: ongeveer 2 uur met daarin een pauze. Ook een morgen- of middagprogramma is mogelijk.

Studiedag Heideimkerij

Imkerij de Werkbij heeft zich in al die jaren van haar bestaan steeds verder gespecialiseerd in de Heideimkerij, een vak waar de nodige ambachtelijke kennis en ervaring voor nodig is. Deze kennis en ervaring delen met anderen is iets waar we warm voor lopen. U kunt als groep een studiedag “Heideimkerij” boeken en wordt dan van begin tot eind van de dag meegenomen vanuit het voorbereidende werk naar het afrondende werk in de heideimkerij. Een kleine knipoog naar het verleden legt steeds de verbinding met het heden.

Tijdsbesteding: 8 uur: van 9.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel