Bijenwas & Kaarsen

Bijenwas kopen bij De Werkbij

Bij ons kunt u pure bijenwas kopen of bijenkaarsen, in verschillende vormen. Bijenwaskaarsen worden door ons met de hand gemaakt van 100% natuurlijke bijenwas. De kaarsen geuren heerlijk en verspreiden een warm licht. U kunt gerolde, gegoten of gedompelde bijenwaskaarsen kopen.

bijenwas kaarsen

Bijenwas kaarsen maken

Wilt u graag zelf bijenwaskaarsen maken? Bij ons vindt u alle benodigdheden en een duidelijke instructie om de bijenwaskaarsen zelf te maken. Wat is er nu leuker dan bijenwas kopen voor uw eigen kaarsen? Materialen voor het maken van een bijenwas kaars op een rij:

bijenwas kaarsen

Natuurlijke bijenwaskaarsen

Wanneer wij spreken over 100% bijenwas, dan is het ook echt alléén maar bijenwas. Er worden geen toevoegingen aan de bijenwas gedaan. We smelten de was en maken er kaarsen van, zo gemakkelijk is het. Bent u nieuwsgierig naar Hoe maken bijen bijenwas?
Of wilt u bijenwaskaarsen kopen? Onze kaarsen van puur bijenwas geven de mooiste vlam en verwarmen de sfeer in huis. 

Meer informatie over bijenwas

Bijenwas is zeer exclusief. Dat besef je misschien pas als je weet hoe het door bijen gemaakt wordt. Bijen zweten dit goedje namelijk uit cellen aan de onderkant van hun achterlijfje... Lees het artikel over dit bijzondere bijenproduct in onze Kennisbank.

bijenwas kaarsen

Ga naar de Kennisbank >

Bijenwaskaarsen groothandel uit eigen atelier

De natuurzuivere bijenwaskaarsen produceren wij zelf. U kunt een bijenwas kaars per stuk bestellen, maar ook in grotere aantallen. Als leverancier en groothandel verwerken wij met zorg uw bestellingen, van groot tot klein. Wilt u graag met De Werkbij samenwerken? Lees hier meer over onze groothandel en prijzen.
Onze bijenwaskaarsen worden gemaakt door collega Margaretha, en we noemen ze Margreth Candles. Margaretha heeft hier echt talent voor!

bijenwas kaarsen