Europees glas van perfecte kwaliteit

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan glas, dit maakt ons de glazen potjes groothandel in Nederland! Wij hebben voor verscheidene ondernemers een bruikbaar product. Wij leveren aan imkers, mosterdmakers, jamspecialisten en allerlei andere producenten.

Wij zijn een bedrijf met een sterke sociale missie! Wij geven een warme werkplek juist aan hen die wat minder meekomen in de maatschappij.
Goed voor mensen en bijen. 

Glazen potjes en deksels >   Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Groothandel glazen potjes, weckpotten en flessen

Als groothandel in glazen potjes, weckpot en glazen flessen leveren wij uitsluitend Europees glaswerk, wat dikker en sterker is dan andere glassoorten. De prijs daarvan is eerlijk en concurrerend, waardoor de keuze niet moeilijk meer is. Ons glas is in diverse soorten en maten verkrijgbaar voor scherpe prijzen. Van een ronde pot van 41 ml, weckpotten van 405ml tot een sausfles van 750 ml. Bij ieder glazen potje hebben wij een bijpassende deksel in het assortiment, zowel effen deksel als met een print. Klik hieronder voor het diverse soorten glaswerk: 

Levering van glazen potjes en flessen

Het glaswerk wordt door Groothandel de Werkbij handzaam en zorgvuldig ingepakt op trays, of los op pallets. 
Je kunt kiezen voor handzame trays waar de potjes per tientallen verpakt zitten. Ook leveren wij bulkvolumes van duizenden potjes, stevig verpakt op een pallet. Vraag voor producten in bulk altijd apart de prijs aan; de prijslijst voorziet hier niet in. Voor orders boven de 60 kg maken we gebruik van (halve)pallet vervoer per vrachtwagen. 

Neem contact op >  Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Op werkdagen voor 16:00 besteld is binnen twee dagen in huis

glazen potjes groothandel

De glazen potjes groothandel: De werkbij

Iedere ondernemer wil natuurlijk het beste bieden aan zijn of haar klanten én voordelig zaken doen. Een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit is dan ook het streven. Of je nu thuis heerlijke jam maakt of in groot bedrijf sambal verwerkt, wij hebben het aantal glazen potjes wat jij zoekt.

Glas groothandel.PNG


Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor hoe we samen verder kunnen!
Nog meer weten? Bekijk dan onze voorwaarden en mogelijkheden.

Niet op zoek naar een glazen potjes groothandel of weckpot groothandel? Wij zijn ook groothandel voor honing, koek, snoep en Propolia verzorgingsproducten!

Neem contact op >  Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Deel dit artikel