Inkoop honing en bijenwas

Wij kopen graag je honing en je bijenwas in. Ken je ons nog niet? Kom langs in Veenendaal! De koffie is heel goed bij ons en we maken graag kennis met je. Bij De Werkbij is het altijd gezellig! Wij hechten aan een goede band met de imker, en houden van samenwerking op lange termijn. De prijs, daar komen we altijd uit. Neem contact met ons op!

Stuur een mailtje 

André honing emmers

Imkers voor imkers

De honingbij heeft het zwaar. Ervaren imkers die voor de bijen zorgen worden steeds schaarser. De 'kennis van vroeger' verdwijnt. Wij vinden het belangrijk dat jong en oud deze interessante dieren (opnieuw) leren kennen. Daarom staan wij in contact met vele imkers om deze kennis zoveel mogelijk te delen. In natuurtuin de Gatherhof geven we advies aan en workshops voor imkers. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Workshops voor imkers

Imkercursus

Bestuiving

Zonder bijen zouden wij niet kunnen genieten van de bloeiende natuur. Zonder de bij zouden wij geen eten hebben. Duizenden bijen werken elke dag op een harmonieuze manier samen. Elke dag zijn zij hard aan het werk voor het volk en voor de natuur. Wij laten graag zien hoe dit in z'n werk gaat en vertellen het nut van de bij en over haar producten. Dus kijk, voel, ruik en proef de wondere wereld van de honingbij! We verhuren onze bijenvolken ook voor de bestuiving.

Leer meer over de bestuiving

Honingbij met stuifmeel

De Werkbij Nieuws en Agenda

Het bijenvolk: een levensgemeenschap Is jouw organisatie ook volop in ontwikkeling? Natuurlijk! …
Nieuwe collega's bij de Werkbij We hebben 2 nieuwe collega’s! Nelie (links) komt uit Ederveen en…
Een Praktijkverklaring ontvangen, zonder dat je uit boeken hoeft te leren. Dat was een mooie kans…