Propolis & Propolia

Propolis kopen bij de imker

Propolis kopen bij Imkerij de Werkbij betekent propolis van pure kwaliteit. Ervaring leert dat propolis weldadig is voor huid en ingewanden en kan daarvoor zowel uitwendig als inwendig worden toegepast door middel van tinctuur, zalf, druppels, tabletten of in een andere vorm. Omdat propolis een natuurproduct is, mag het geen medicijn genoemd worden. De samenstelling is namelijk nooit 100% hetzelfde. En iedereen kan verschillende propolis ervaringen opdoen! Een deel van onze propolis producten wordt geleverd door Propolia. Je vindt al deze producten met foto’s, toelichting en gebruiksadvies in onze gratis catalogus.

Gratis propolia catalogus!

 

Hoe wordt propolis gemaakt?

Propolis is een kleverig goedje, wat door de bijen verzameld wordt van de boomknoppen van o.a. populieren, kastanjes en naaldbomen. Hiermee beschermen en ontsmetten zij de bijenwoning om zo ziektes of andere schadelijke invloeden geen kans te geven. Mensen hebben om dezelfde reden baat bij deze propolis werking.

Verschillende propolis producten

In z'n onverwerkte vorm is er granulaat van propolis, als basis van tinctuur of zalf. Van nature neemt het menselijk lichaam dit niet op. Het laboratorium van Propolia is gespecialiseerd in het verwerken van propolis, zodat alle werkzame stoffen in hun puurheid behouden blijven. Wij zijn trots op de krachtige producten van Propolia!

Propolis kopen

Propolis is onder andere verwerkt in tabletten, tinctuur, olie, crème en capsules. Voor meer info over propolis kopen en propolis bijwerkingen, lees het artikel over propolis in onze Kennisbank.

Propolis in gebruik

Propolis producten met de beste kwaliteit bestel je bij De Werkbij. Wat is propolis? Propolis is van oorsprong een kleverig goedje, omdat het voor het grootste deel bestaat uit harsen, die bijen van bomen verzamelen. Zij gebruiken dit als een soort kit, alle kieren en gaatjes in een bijenkast worden opgevuld. Zo beschermt het bijenvolk zichzelf tegen tocht en schadelijke virussen. Pro-polis, een beschermingsmiddel 'voor de stad'. Er is haast geen beter werkend organisme dan een gezond bijenvolk!

Gezondheid van propolis

Zo werkt propolis ook voor ons als mensen om de vijand buiten het lichaam te houden. Propolis is te verkrijgen in de vorm van tinctuur (druppels), capsules, poeder - ook verwerkt in balsem, olie, noem maar op. Ontdek propolis!

Informatie over propolis in de Kennisbank