Propolia

Propolia bestellen

Bij ons kunt u alles van Propolia bestellen, want Imkerij de Werkbij is officiële Nederlandse distributeur van dit Franse merk! Daarmee zit u goed. Wij bieden een grote diversiteit aan verzorgings- en schoonheidsproducten. Allemaal gebaseerd op de gezondheid uit de bijenkast. Dat is écht een sterk verhaal. En van onze klanten horen we positieve propolis ervaringen!

Gratis propolia brochure

Propolis tinctuur of propolis creme?

Dankzij Propolia® kunt u propolis kopen in talloze vormen. Voor de meest directe propolis werking, zowel uitwendig als inwendig, kunt u propolis tinctuur gebruiken. Moedertinctuur is onze favoriet. Capsules zijn goed te gebruiken als 'onderhoud'. Propolis creme en balsem is voor uitwendig gebruik en zal weldadig zijn voor uw huid. Naast deze basisproducten met pure propolis hebben we een badartikelen, producten voor neus- of mondhygiëne, een zeer uitgebreid assortiment voor huidverzorging, producten gericht op energie en vitaliteit én een hele lijn speciaal ontwikkeld voor dierverzorging.

Ik zoek meer info over Propolia

Ingrediënten van Propolia

Het succes van de producten is te danken aan de ingrediënten. In de producten wordt onder andere propolis, honing, koninginnegelei, stuifmeel, eucalyptus, tijm en ginseng verwerkt tot krachtige formules. En dat voel je! Per product vindt u meer informatie.

Ook Propolia verkopen?

Wij staan pal achter dit prachtige merk. En dat geven we graag door! We bieden een goede balans tussen deze topkwaliteit en de inkoopprijzen voor u als ondernemer. Bekijk ons veelzijdige aanbod en kom erachter welke producten bij uw onderneming passen. Nieuwsgierig geworden naar samenwerking? Neem dan contact met ons op en wordt ambassadeur van Propolia.

Meer info over de groothandel