Bijproducten

Na urenlange zoektocht dan toch gevonden: “Glazen pot met deksel”

Het lijkt allemaal zo eenvoudig: Ik zoek een glazen pot met deksel. Want immers: op ieder potje past een dekseltje. Nu is dat laatste maar al te waar. Dat is eigenlijk ook de reden dat wij het altijd andersom aanbieden.

Onze glazen potten met deksel zijn uitgesplitst in twee groepen. Glazen potten en Deksels voor glazen potten. Want wij laten je graag zelf je keuze maken. Welk deksel vind jij het best passen op het glazen potje van je keuze?

Bekijk ons assortiment glazen potjes en deksels

Nu is het natuurlijk zo klaar als een klontje en zo helder als glas. Als je een glazen pot koopt waar achter staat 58 TO – dat je dan deksel met maat 58 TO gekozen moet hebben. Maar of je een gouden deksel, een witte deksel, een zwarte deksel kiest, die keuze is aan jou. We hebben ook deksels met vrolijke printjes. Zorg ervoor dat je een glazen pot koopt met een passend deksel.

Lees verder voor een aantal weetjes over de Glazen potten en deksels van Imkerij de Werkbij.

Inhoud van de glazen pot

Bij ieder glazen pot is sprake van een inhoud. Dit vermelden we in milliliters, dan staat er bijvoorbeeld 196 ml of 375 ml als inhoud. Dit betekent dat er afgestreken vol zoveel in de pot gaat (met een plus of min van enkele milliliters). In gewicht is dat bij water dan ook 196 gram of 375 gram. Zoveel doet niemand er echter in, omdat dit niet netjes is en de deksel niet fatsoenlijk op de pot gedraaid kan worden. Daarnaast kun je aan de ml’s niet precies zien hoeveel gewicht er in de pot gaat. Dit heeft weer te maken met het soortelijk gewicht van het product. Zo past er in een 212 ml pot 250 gram honing. Op een 375 ml pot doen imkers een etiket van 450 gram honing: dat past er zeker in, maar er gaat ook wel 480 gram in.

Als uw product lichter of zwaarder is geeft dat een ander gewicht als resultaat.

Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact op!

Glazen potten met deksel divers

Je kan bij Imkerij de Werkbij glazen potten met deksel kopen tussen 28ml en 1062ml. Ronde glazen pot, zeskantige glazen pot (wij noemen die hexagonale potten), een schattig glazen potje met oortjes (orcio glazen pot), ook bobine glazen potjes en zelfs echte weck potten! Daarnaast Glazen flessen met deksel. Allemaal netjes verpakt in aantallen van 12 stuks tot 15.000 per pallet.

Het is niet zomaar iets, nee, een volwaardige Groothandel Glazen potten met deksel die het afgelopen jaar tussen de 1mln en 2mln eenheden verwerkte. Ook een variëteit aan vormen die duidelijk af te lezen is aan de tekeningen die bij de diverse soorten staan.

 

Info over de groothandel glaswerk   Naar de webshop glaswerk

Verpakking en verzending van glazen potjes

We hebben een mooie manier ontwikkeld om stevig en efficiënt te verpakken. Breuk zal in de verzending weinig plaatsvinden. U blijft na afloop niet zitten met een hele berg rommel waar u geen kant mee op kunt. De trays waarin onze glazen potten verpakt worden zijn ook goed te hergebruiken om uw producten weer door te verkopen aan winkels. Wel zo handig!

Glazen potten beste kwaliteit

En tenslotte zijn de glazen potten gewoon uniform en lekker stevig. Prachtige Europese producten waar iedereen plezier van kan hebben.

 

Bestel glazen potjes en deksels online   Terug naar de Kennisbank

Geschreven door:

Kees Verrips (Eigenaar & imker)