Zaden en bijenplanten

Zaden en bijenplanten

Bijen houden van goede planten die nectar en stuifmeel geven. Sterker nog, het is essentieel voor bijen om zulke planten in de omgeving te hebben. Omdat de bij bedreigd wordt, zijn deze planten heel belangrijk voor het voortbestaan van de bij. 

Happy bee plant 

We zijn blij dat we de unieke bijenplanten van Happy Bee Plant ook op onze website aan kunnen bieden! Om insecten en bijen écht te helpen, is het belangrijk om genoeg planten in uw tuin of op uw balkon te plaatsen die aantrekkelijk zijn voor de bijen.

De Happy Bee Plant zorgt voor vele bloembezoekers, waardoor deze planten zorgen voor een levendige tuin. In tegenstelling wat wellicht vele mensen verwachten, zijn wespen vleeseters en zullen dus niet op deze planten afkomen. De planten zijn gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen waardoor deze zeer geschikt zijn voor insecten en geen negatieve gevolgen hebben voor het milieu. Door te werken met nieuwe rassen of deze nieuwe rassen zelf te ontwikkelen blijft Happy Bee Plant met de planten innovatief. Door een gezonde bio-diversiteit in uw tuin krijgen insectenplagen minder kans.

Planten van Happy BEE Plant zijn via onze site te bestellen! We hebben vaste planten en heesters

Bijen zaden 

Daarnaast hebben we allerlei bijen zaden.  Bijvoorbeeld de Nederlandse bijenmix, Phacelia, Incarnaatklaver, de blauwe lupine of boekweit. Allemaal prachtige planten die goed zijn voor de bijen.