De Werkbij Veluwe Vaassen | Honing, Propolis, Imkermaterialen... 

De Werkbij Veluwe is een sfeervolle honingwinkel gelegen in het Veluwse Vaassen. Het assortiment bestaat uit imkerartikelen, meer dan 20 soorten honing en Propolis producten. De Werkbij Veluwe is honingspeciaalzaak en voor een origineel cadeautje kun je hier goed terecht. Stel zelf een leuk pakket samen en verras er iemand mee! Kom je van ver? Een kopje koffie is altijd mogelijk. Welkom om te leren over de natuur en imkeren. Wij helpen graag!  Beginnende en gevorderde imkers zijn welkom voor advies en aankoop van hun gereedschap. Maak ook gebruik van de imkerinloop elke zaterdag van 9.00 - 10.30 uur! 

>> Bekijk alle imkermaterialen Alle imkermaterialen zijn verkrijgbaar bij De Werkbij Veluwe in Vaassen (niet online).

Openingstijden De Werkbij Veluwe:

Zondag - dinsdag gesloten
Woensdag 09:00 - 16:00

Donderdag 09:00 - 16:00 
Vrijdag 09:00 - 16:00 
Zaterdag 09:00 - 16:00 

Let op: donderdag 9 juni gesloten.

Voor imkers: Slingerruimte huren, wasstomer huren, imkermaterialen

Werk je graag efficiënt, op een ruime, schone plek met een grote elektrische honingslinger? Of heb je oude ramen waar je graag de bijenwas uit zou smelten? Je kunt tegen vergoeding gebruik maken van de hygiënische slingerruimte of van onze wasstomer. 

Stuur gerust een mailtje naar Jannitha Verrips: veluwe@dewerkbij.nl Je kunt voorafgaand aan je bezoek bij Jannitha bestellen via dit e-mailadres: veluwe@dewerkbij.nl of bel ons op 0317 612 942 . We kunnen het materiaal evt. meenemen naar Veenendaal, als je het liever daar wilt afhalen. Het materiaal voor imkers bij De Werkbij is niet te bestellen via de website.
Je vindt op onze website een uitgebreid overzicht van de imkermaterialen. 

>> Alle materialen voor de imker  Naar de webshop

 

Ook verkrijgbaar bij De Werkbij:
- Imkerboeken, ook te koop in de webshop
- Bijenwas gietvormen en lont, ook in de webshop
- Bloemenzaden en bijenplanten, ook in de webshop
- Bio-Kultura potgrond, tuinaarde en compost, alleen in Vaassen

Propolis en propolia

In onze winkel vind je de verzorgingsproducten van Propolia. Deze verzorgingslijn draait volledig om propolis. Dit bacterie- en schimmeldodende goedje wordt gemaakt door de bijen. Velen hebben de werking van propolis al ondervonden en zijn zeer lovend over de verzorgingsproducten. Probeer het zelf!

Een fietstocht?

De Werkbij Veluwe ligt op de rand van de IJsselvallei, een prachtig gebied voor een fietstocht. Door middel van de fietsknooppunten is het gemakkelijk om een rondje over de Veluwe te maken! Om de tocht nog aangenamer te maken, kan je bij ons heerlijke honingsnoepjes of honingkoek halen voor onderweg. Zin in een kopje koffie? In de natuurtuin tegenover de winkel maak je zelf koffie, thee of limonade in de BEE-Buzz. Drink het op aan de picknicktafel en geniet van de bloemen en de bijen.

Natuurtuin de Gatherhof Naar de webshop

Routebeschrijving

Routebeschrijving vanaf A50: afrit 26 Vaassen. Ga linksaf de N792 Eekterweg-Geerstraat op (2km). Sla de derde weg rechtsaf naar de Gatherweg. Dit is vóórdat er een scherpe bocht naar rechts is. Vervolg de Gatherweg, na 5 bochten vind je de Gatherhof aan je linkerhand en aan de andere kant van de weg De Werkbij Veluwe aan je rechterhand. Adres: Gatherweg 34, Vaassen. LET OP: TomTom kent ons adres niet.

 

 

Relevante producten en artikelen

Deel dit artikel