Maak kennis met het team van de Werkbij! 

De Werkbij is een sociale onderneming, waar de liefde voor mensen de boventoon voert. We werken in een heel divers team, en genieten daarvan. In ons team is ruimte voor groei en ontwikkeling. Zo bieden we een veilige werkplek aan mensen met talenten die soms moeilijk passend werk vinden. We trekken samen op, werken hard en maken vooral veel plezier!

We slingeren, tappen, pakken in  en verzenden

Elsbeth tapt honing, etiketteert en pakt producten zoals honingsnoep in. De glazen potten worden ingepakt door Mark, die ook ander productiewerk doet. Pieternel maakt uw pakketten klaar die u heeft besteld, en zet de pallets klaar voor verzending. Richard is onze heftruckchauffeur, hij zet alles klaar voor DHL en doet ook ander gevarieerd productiewerk. In de vakanties helpt Finn ook mee bij het inpakken van glas.
In 2020 zijn Samuel en Dahham ons team komen versterken. Bij het inpakken trainen ze elke dag opnieuw hun spierballen. Dahham neemt monsters van de honing om de kwaliteit te controleren. Samuel leert voor zijn heftruck en wordt een echte alleskunner. (foto: Elsbeth en Dahham)Bovenal zorgen ze met z'n allen voor een goede sfeer in het magazijn!
André leidt als assistent-bedrijfsleider alles op de werkvloer in goede banen. 
Onze honing wordt voornamelijk geleverd door Nederlandse imkers. Een van hen is Mohammed. Hij is professioneel imker met meer dan 300 bijenkasten. Hij houdt bijen, verzorgt hen en slingert de honing.

Kaarsen maken

Margaretha is onze kaarsen-koningin. Zij produceert de Margreth Candles van pure bijenwas en doet daarnaast etiketteerwerk. Kryztyna doet veel inpakwerk en houdt als een echte interieurverzorger onze gezamenlijke ruimtes netjes. En ondertussen spreekt ze steeds beter Nederlands! (foto: Margaretha)

We staan je graag te woord!

Rik en Gerline zijn veel onderweg, en spreken zoveel mogelijk klanten op een dag. Ze weten alles van echte honing. Gerline vertelt je ook meer over gezonde propolisproducten (Propolia™), adviseert over glas en ziet overal uitdagingen. Johan beantwoordt telefoon en mail van klanten en ondersteunt bij de pakketverzending. Marjan zorgt voor de financiële en personeelsadministratie en het secretariaat. Zij is het geheugen van de Werkbij. (foto: Rik)

We willen u mee laten genieten van de natuur en de bijen

Marieke is projectmanager. Zij pakt de meest uiteenlopende zaken op en houdt in de gaten of het goed gaat met alle collega’s. 
Lieke is een duizendpoot die prachtige foto’s maakt, waardoor iedereen mee kan genieten van de schoonheid van onze natuurtuin. Ze houdt zich daarnaast bezig met onze sociale media. Nienke  is onze adviseur als het gaat om biodiversiteit en ecologische landbouw. Ze leverde in een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van natuur- en educatietuin de Gatherhof. Aukelien schrijft verhalen en werkt aan de communicatie. Marije is online marketeer, ze onderhoudt de website en komt regelmatig met een creatief idee. Diederik ondersteunt bij ICT-werkzaamheden en houdt de computers up to date. Als er een storing is, is Diederik onze redder in nood!

Ga naar Nieuws van De Werkbij > NIEUW: Lees het interview met Mark: