Honing groothandel

Honing groothandel

Honing is een natuurlijk product, met liefde gemaakt door de bij. Er zijn vele soorten met elk een unieke smaak. Ons ruime aanbod biedt keuze uit tientallen soorten! Wij verpotten de honing in potjes van 50, 250, 450 en 900 gram. Voor de grootverbruikers hebben wij ook honing beschikbaar in emmers van 4 en 15 kilo. Op zoek naar andere maten? Laat het ons weten!

Honing groothandel 

Honing groothandel

Glazen potjes en deksels

Groothandel glazen potjes

Imkerij de Werkbij is de groothandel in glazen potjes. Wij hebben een uitgebreid assortiment van Europese kwaliteit. Dit glas is dikker en steviger dan andere glassoorten. Ons assortiment bevat allerlei diverse soorten en maten. Ben jij op zoek naar mooie potten met bijpassende deksels? Kleine hoeveelheden of juist een grote order (meerdere pallets)? Dan zit je bij ons goed!

 

Glas groothandel

Glas Imkerij de Werkbij

Propolia groothandel

Propolia

Wij zijn de officiële Nederlandse distributeur van het fantastische Franse merk Propolia. Propolia bevat zeer kwalitatieve verzorgingsproducten op basis van propolis, een product gemaakt door bijen. De diverse Propolia lijnen zijn interessant voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen, maar ook voor honden- en of kattensalons!

Propolia groothandel

Propolia groothandel

Zaken doen met Imkerij de Werkbij

‘Liefde voor bijen en mensen,’ daar gaan we voor. We zorgen voor de natuur én voor mensen die aan de kant staan: als sociale onderneming bieden we juist hen graag een duurzame werkplek.
Met ondernemers en imkers bouwen we ook aan een duurzame relatie. Dat betekent dat we eerlijke prijzen hanteren; we zijn geen prijsvechters en leveren wél goede kwaliteit en service. Op zoek naar een speciaal product of bestelling op maat? We denken graag met je mee en hanteren staffelprijzen en inkoopvoordeel bij producten in bulk. 

Lees meer over zaken doen met De Werkbij  Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Kees en Jannitha Verrips

De Werkbij Nieuws en Agenda

Een Praktijkverklaring ontvangen, zonder dat je uit boeken hoeft te leren. Dat was een mooie kans…
​Kennis- en inspiratieochtend 27 mei 2024 (zakelijke relaties) Onlangs was alles over 'eerlijke en…
‘We kunnen zo ontzaglijk veel leren van het bijenvolk’ Happy Bee Day: op zaterdag 10 februari is…