Werken bij Imkerij de Werkbij

Bij imkerij de Werkbij werken ca. 20 mensen. Een heel divers team, en daar zijn we blij mee. Want we hebben iedereen nodig. Bij de Imkerij de Werkbij werken mensen met mooie diploma's en ruime werkervaring, en mensen die liever leren door hun handen uit de mouwen te steken. En daarmee heel veel bereiken. Werken bij De Werkbij betekent: denken in mogelijkheden en uitdagingen.
Overigens: iedereen stroopt de mouwen op en helpt mee waar het nodig is. Zo zijn we een team en trekken graag met elkaar op.


Foto bij kunstraatmachine, Happy Bee Day 2024

Vacature ambachtelijk medewerker kunstraatmachine

Ben jij iemand die affiniteit heeft met techniek en wel ambachtelijk werk wil verrichten? Vind je het een leuke uitdaging om een machine te bedienen en anderen daarin mee te nemen? Dan hebben we een mooie baan voor je!

Word je hier warm van, heb je enige technisch vernuft en wil je graag met natuurlijke materialen werken? Ben jij een enthousiaste imker die een aanvulling op zijn inkomen kan gebruiken? We hebben nog iemand nodig bij het maken van kunstraat. Er is een vacature dus kom maar kijken of het wat voor je is. ’t Is geen full time job en we zijn flexibel. Jij ook? Bekijk de vacature en neem contact op voor meer informatie!

>>Meer over deze vacature

Een zakcentje bijverdienen: Vakantiehulp en oproepkrachten

Hollen en stilstaan, dat is het soms met de bijen en ook met de overige werkzaamheden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die oproepbaar zijn om af en toe op verschillende plekken in het bedrijf een handje uit te steken. Dat kan zijn in dienstverband, maar ook als vrijwilliger op een markt of in de voorlichting. Wij zijn speciaal op zoek naar mensen die flexibel inzetbaar zijn, met name ook scholieren en studenten. Interesse? Neem contact op!

>>Meer over Team de Werkbij

Leren en werken: De eerste stappen

Wil jij een diploma of certificaat behalen én tegelijk werken? Dan zit je bij ons goed! Werken bij De Werkbij kan een mooie opstap voor je zijn. Wij bieden een goede werkomgeving met begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij werkervaring op doet en uiteindelijk jouw diploma of (deel)certificaat haalt.
Wat je bij ons kunt doen en welke opleiding daarbij past, is afhankelijk van veel dingen: wat je wilt, wat je kunt en wat je nodig hebt.
Kom daarom gerust eens langs om dat te bespreken. We maken graag een afspraak met je.

>> Neem contact op voor leren-werken

Team de Werkbij

Afstand tot de arbeidsmarkt

Soms wordt het leven, door allerlei omstandigheden, even te veel. Na een periode van langdurige werkloosheid, na ontslag, na moeilijke omstandigheden: weer beginnen met werken vraagt veel energie. Dit kan zoveel energie kosten, dat het om extra aandacht en veiligheid vraagt. Het is belangrijk om rustig te beginnen, op eigen tempo een nieuwe start te maken. Wij bieden die veilige plek graag ook voor de kwetsbaren in de samenleving!
Eenvoudige taken zoals schoonmaken, inpakwerk of helpen met de bijen: bij ons kom je weer op adem. Het voordeel is dat je in eigen tempo aan de slag kan. Doe werkervaring op en ervaar (opnieuw) het dagelijkse werkritme en het werken met collega's.
Ook op zoek naar een nieuwe start? Maak een afspraak, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

>> Neem contact op voor misschien een nieuwe start! 

 

Deel dit artikel