Kwaliteit voor elke schoonheid, verzorging op basis van propolis

Wij zijn de officiële Nederlandse distributeur van het fantastische Franse merk Propolia. Propolia is een lijn die volledig op propolis gebasseerd is. Daarmee zijn wij ook gelijk de Propolia groothandel! Propolia bevat zeer kwalitatieve verzorgingsproducten op basis van propolis, een product gemaakt door bijen. De Propolia lijn is interessant voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen, maar ook voor honden- en of kattensalons!

Bijen maken naast honing nog meer producten die onmisbaar zijn voor ons natuurlijk welzijn. Een van die producten is propolis. Deze plantaardige én dierlijke stof is vanwege zijn antibacteriële en weerstand verhogende eigenschappen zeer geliefd. Steeds vaker zijn mensen op zoek naar natuurlijke middelen om hun gezondheid te ondersteunen. De producten van Propolia zijn niet alleen voor mensen. Er is namelijk ook een dierenlijn! Werkelijk gezondheid uit de bijenkast. Het uitgebreide verhaal over de werking van propolis is te lezen in onze kennisbank.

Bekijk eens ons veelzijdige aanbod en kom erachter welke producten bij jouw onderneming passen door de propolia Catalogus te lezen.

Ga naar Propolia in de webshop Propolia Catalogus   | Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Propolia groothandel

Kom er bij en geniet van onze Propolia groothandel!

Alle verzorgingsproducten van Propolia worden in het laboratorium van Apimab ontwikkeld en constant verbeterd. Zij zijn gespecialiseerd in de verwerking van propolis en combineren de goede eigenschappen van plantaardige producten met die van bijenproducten. Elk eindproduct bevat precies de juiste stoffen en hoeveelheden waardoor het de ideale werking heeft.

Wij van Imkerij de Werkbij bieden een goede balans tussen deze topkwaliteit en de inkoopprijzen voor jou als ondernemer. De kwaliteit van onze producten zit 'm niet alleen in het product zelf. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen verpakken wij elke bestelling zorgvuldig, zodat de order netjes en veilig bij jou arriveert. Wij vinden het belangrijk dat we service verlenen van het begin tot het eind. 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wordt ambassadeur van Propolia! Nog meer weten? Bekijk dan onze voorwaarden en mogelijkheden, of bekijk de Propolia Catalogus. 

Niet op zoek naar de groothandel van Propolia verzorgingsproducten? Wij zijn ook groothandel voor honing, koek, snoep en glazen potjes!

Ga naar Propolia in de webshop Propolia Catalogus  |  Vraag onze groothandel prijslijst aan Jannitha Verrips is onze Propolia-specialist!
Vragen? Stuur een email!

Deel dit artikel