Jouw wensen, ons streven

Als groothandel staan we voor duurzame zakelijke relaties gebouwd op vertrouwen in elkaar. De ondernemer staat centraal en wij luisteren graag naar eventuele wensen. We hebben een flexibel assortiment, zorgen voor maatwerk en leveren snel.

Heb je speciale wensen? Dan horen wij die graag! Of je nou op zoek bent naar een speciaal product, of naar een bestelling op maat: wij gaan aan de slag met jouw wens. Wij streven ernaar om die zo spoedig mogelijk tegemoet te komen! We hanteren eerlijke prijzen en leveren producten van goede kwaliteit.

Imkerij de Werkbij is een bedrijf met een sterke sociale missie! Wij geven een warme werkplek juist aan hen die wat minder meekomen in de maatschappij. Goed voor mensen en bijen. 

Neem direct contact op > Schrijf je in voor de nieuwsbrief |  Vraag onze groothandel prijslijst aan 

Staffelvoordeel

Wij hanteren interessante staffelprijzen, waarmee elke ondernemer zijn eigen inkoopvoordeel flink kan opschalen. Daarnaast hebben wij regelmatig scherpe aanbiedingen en acties. Vanzelfsprekend houden wij je daarvan op de hoogte via onze nieuwsbrief. Prijzen  voor bulkorders staan niet op de prijslijst. Neem hiervoor contact met ons op.

Contact met de Werkbij

Snelle en goede levering

De Werkbij draagt bij aan kwaliteit van jouw logistiek door te zorgen voor flexibele en snelle levering. Vandaag bestellen betekent morgen afhalen in onze groothandel, of overmorgen bezorgd! Kleinere bestellingen kunnen vaak nog dezelfde dag opgehaald of verstuurd worden.

Zware en/of kwetsbare bestellingen worden standaard verzonden op een pallet. Wij zorgen niet alleen voor een snelle levering, maar ook voor een goede levering!

Eerste keer zaken doen?

Om wederzijds vertrouwen te creëren, vragen wij de eerste twee bestellingen vooraf te betalen. Daarna kan er ook ná levering worden betaald. Wij hanteren een betalingstermijn van twee weken vanaf de factuurdatum.

Kom er bij!

Wil jij ook zaken doen met ons? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen!
Benieuwd naar het uitgebreide assortiment van onze groothandel? Honing, propolis producten, glazen potjes en deksels... Kijk vast rond op onze webshop!

Contact met onze relatiebeheerders |  Vraag onze groothandel prijslijst aan