Showroom en afhaalpunt

Bij De Werkbij Veenendaal kun je als zakelijke klant een kijkje nemen in onze showroom. Er kan direct een order worden geplaatst, die wordt verzameld terwijl u geniet van een kopje koffie of thee. Orders die via onze webshop zijn besteld, zijn hier ook af te halen. Onze showroom toont ons uitgebreide assortiment. Diverse glazen potten en flessen, evenals bijbehorende deksels in alle maten. Probeer de verzorgingsproducten van Propolia en proef de verschillen tussen onze diverse honingsoorten. Of kom voor heerlijk geurende bijenwaskaarsen of smakelijke honingsnoep en -koek.
Hebben wij niet wat je zoekt? Omschrijf je wensen, dan zoeken wij voor jou verder!

Ik wil meer weten over bestellen en leveren

De Werkbij Veenendaal voor de zakelijke klant

Heb jij een winkel en ben je op zoek naar mooie producten en een betrouwbare leverancier? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan verder op onze Groothandel pagina! Liever direct contact met ons? Stuur ons dan een mail met jouw bedrijfsgegevens naar info@dewerkbij.nl. Wij zien graag uw KvK- en BTW nummer tegemoet!

Bekijk ons aanbod >

Honing- en bijenwasinkoop

Ben jij imker en heb je honing en/of bijenwas over? Wij kopen Nederlandse honing en de was in voor goede en eerlijke prijzen! Door het wisselende aanbod, schommelen de prijzen. Onze voorwaarden voor de honing zijn dat het in schone, nieuwe voedselemmers van maximaal 15kg ingeleverd moet worden. Het bijenwas moet gezuiverd en in vaste blokken worden aangeboden. Benieuwd naar de actuele inkoopprijzen? Neem contact met ons op via info@dewerkbij.nl of 0317-612942.

Bezoek onze vestiging!

Kom ook eens langs en bekijk ons uitgebreide assortiment! Ons team staat je graag te woord.
Ons adres: Laan der Techniek 21, 3903 AS te Veenendaal.
Openingstijden: ma t/m vrij 08:30 - 17:00 uur.
Contact met ons opnemen kan via info@dewerkbij.nl of 0317-612942.

Neem direct contact met ons op >

Deel dit artikel