De Werkbij voorjaarsactie

Profiteer van 18 maart tot en met 18 april 2019 van onze aantrekkelijke Voorjaarsactie! De actie geldt op het volledige Werkbij assortiment. Bij deelname ontvang je staffelkorting als percentage van je aankoopbedrag. Doe mee! Lees onderstaand bulletin goed door voor de voorwaarden.

Klik hier als het bulletin niet leesbaar is   Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatie Werkbij voorjaarsactie 2019

Mooie voorjaarsactie met het gehele Werkbij-Assortiment 2019.jpg

Voor wie is de Werkbij voorjaarsactie?

Het voorjaar breekt aan! Ineens nieuw leven op soms onverwachte plekken. Tijd om ons op te maken voor een nieuw seizoen. Het is tijd om weer inkopen te doen, voorraden aan te vullen voor de verwachte verkoop. Ben je al bekend met het assortiment van Imkerij de Werkbij? Wij zoeken altijd nieuwe warme winkels waar het mooi in de schappen zou passen. Alle gezondheid uit de bijenkast is nu extra voordelig met oplopende staffelkortingen. Tot en met 18 april 2019 is er niet alleen Propolia propolis aanbieding, ook glazen potjes met deksels zijn volop verkrijgbaar. Voor ieder wat wils bij Imkerij de Werkbij. Maak op een leuke manier kennis met nieuwe producten!

Voorwaarden Werkbij voorjaarsactie 2019

Bestellingen alleen uit beschikbare voorraad. De getoonde bedragen zijn inclusief btw. Gebruikmaken van deze actie kan door bij uw bestelling in de webshop te kiezen voor de optie factuur OF door uw bestelling te plaatsen via e-mail of met uw eigen inlog in het Werkbij-ordersysteem. Geef hierbij duidelijk aan dat u van de actie gebruik wilt maken.

Ga naar de webshop   Terug naar het nieuwsoverzicht

Geschreven door:

Kees Verrips (Eigenaar & imker)

Deel dit artikel