Wat een feest! Op zaterdag 10 juli mochten wij (eindelijk!) onze honing weer laten proeven op de markt in Uddel. Met maar liefst vier kramen op rij hadden we onze eigen honingstraat. Van honingkoek tot hakhoning; voor ons is de klant (en de bij) koning. (:

Vroeg in de ochtend gaan alle collega’s naar Uddel om de kramen op te zetten; gelijk een mooi stukje teambuilding! Snel alles klaarzetten, want de eerste klanten komen er al aan. Heerlijk om weer te kunnen vertellen over onze honing, en over de bijtjes. Het bijenvolk dat we mee hebben genomen trekt gelijk de aandacht. Wat weten onze klanten al veel van de bijen!

Onze nieuwe potten hakhoning vallen direct in de smaak. Helemaal met onze ‘hakhoning-challenge’: wie een blok hout met zijn hand door kan slaan, mag van dit heerlijke product genieten om weer nieuwe energie te krijgen. Alle kinderen op de markt komen hier als een (bijen)zwerm op af! Er is dus heel wat hakhoning geproefd.

Voor kinderen was het ook zeker niet saai. Want van honing wordt je sterk en als je sterk bent, kun je vast wel een houtje doorslaan. Verschillende kinderen probeerden dit, met succes! 

Met bijna lege kramen en een voldaan gevoel eindigen we de bijenmarkt in Uddel. Snel weer inpakken, want ook de komende week gaan we weer aan de slag vanuit onze (boerderij)winkels in Veenendaal en Vaassen. Op naar de volgende markt; durft u langs te komen voor een nieuwe challenge?

Kom langs in Vaassen!Bestel onze overheerlijke producten online

Geschreven door:

Johan (Projectleider)

Deel dit artikel