Imkerij de Werkbij bestaat dit jaar 50 jaar!

Wat een jubileum: De Werkbij 50 jaar! Dat vinden we wel reden voor een feest! Een feest dat we graag met jou willen vieren. Maar eerst even terug in de geschiedenis. In 1974 werd Imkerij de Werkbij gestart door Kees en Wil van Holland. Dat is al een hele tijd geleden. Inmiddels wordt de Imkerij al 15 jaar met veel passie en enthousiasme gerund door Kees Verrips en Jannitha Verrips. Nu vanuit Veenendaal vanaf het bedrijventerrein ‘Het ambacht’, en met een winkel-met-tuinlocatie op de Veluwe.

Kees Verrips

Imkers, ondernemers en een ontwikkeling naar de toekomst

We houden nog steeds bijen, en faciliteren imkers door het hele land met bijenvolken, gereedschappen, glazen potten en nog veel meer. We hebben gebouwd aan een netwerk van relaties met ondernemers en andere partners, om samen visie te ontwikkelen op sociaal ondernemen. Zo proberen we een ontwikkeling in gang te zetten waarin steeds meer bedrijven zo willen werken. Ook qua producten is het bedrijf enorm gegroeid. En er werken zoveel aardige en vrolijke mensen! Het is niet in een paar woorden te vertellen.

De Werkbij 50 jaar

Ons feestje: Happy Bee Day 2024!

50 jaar: dat gaan we natuurlijk vieren. En jij kunt daarbij zijn!! Kom op zaterdag 10 februari naar Veenendaal naar de Happy Bee Day.  We hebben die dag de deuren wagenwijd openstaan. Iedereen is welkom! We zijn al druk aan het voorbereiden, want je kunt het hele bedrijf bekijken en we gaan jullie meenemen in de Wereld van de honing en het Ambacht van de imker. En er is meer!

Ontdek de wereld van de honing

Special guests

We hebben een aantal Specials Guests die je kunt ontmoeten. Bijzondere mensen uit de imkerwereld, experts die alles weten over het ambacht van bijenhouden. En over andere specifieke producten die uit de bijenkast komen en voor de mens van groot belang zijn. En last but not least: onze imkers uit Roemenië, Radu en Flavia zijn op deze dag ook van de partij. Flavia is een absolute expert als het gaat om koninginneteelt en zal daar zeker een boekje over open doen. Kom naar Veenendaal en vier het feest met ons mee!
Zaterdag 10 februari 2024 - Laan der Techniek 21, Veenendaal - 10.00 - 16.00 uur - toegang vrij. Van harte welkom!

Terugblik op Happy Bee Day 2024

Wie zijn Radu en Flavia?   Terug naar het overzicht

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel