Het is feest bij De Werkbij! De nieuwe website is gelanceerd.

Vol trots presenteren wij u onze nieuwe website. Gericht op de toekomst, met nieuwe mogelijkheden. Betalen kan bijvoorbeeld via iDEAL en adresgegevens kunnen opgeslagen worden zodat u nog sneller en gemakkelijker uw bestellingen kunt plaatsen.

Wat is er allemaal veranderd aan de website:

  • Betaalfuncties zijn veranderd: Het is nu ook mogelijk om via iDEAL de betaling te doen. Evenals via een factuur of contant of met de pin bij het afhalen in Emst of in Veenendaal.
  • De afbeeldingen zijn verbeterd: Dit proces is nog niet afgerond en zijn we nog mee bezig. De productafbeeldingen zijn verbeterd waardoor u een beter beeld krijgt van wat u ontvangt.
  • Er is een accountfunctie gekomen: Door een account aan te maken kunt u recente orders terugzien en worden de verzendgegevens onthouden. Hierdoor kunt u nog sneller en gemakkelijker de bestelling plaatsen.
  • Mobielvriendelijke versie van de website: Mobiel is de webshop en de website goed te gebruiken. U hoeft dus niet meer achter de pc te gaan zitten om informatie op te zoeken, maar u kunt het gemakkelijk vanuit de trein of uw luie stoel doen.
  • Het design van de website is eigentijdser geworden. Hoewel honing nog hetzelfde is als vroeger, gaat het uiterlijk van de website toch een beetje met de tijd mee. Het design is overzichtelijker en er worden veel foto's gebruikt.

Het kan natuurlijk zijn dat u nog niet helemaal de weg kunt vinden op de website of suggesties heeft om wat punten te verbeteren. We horen graag wat u ervan vindt.

Neem hierover contact met ons op   Terug naar het overzicht

Deel dit artikel