Zaterdag 2 maart konden we op warme belangstelling rekenen tijdens onze Startdag in Veenendaal. Bekende en onbekende bezoekers waren verrast door wat ze zagen. Ons uitgebreide assortiment, onze activiteiten en de inrichting van de hal. En heerlijke honingtaart bij de koffie, dat viel in goede aarde! Mag ik je nog even meenemen?

Tien jaar, een jubileum!

Kees Verrips opende de Startdag rond 10.00 uur met een openingswoord. Natuurlijk had hij ook een feestelijke verrassing. Op 1 maart was het tien jaar geleden dat Kees samen met Mirjam van den Hoek Imkerij de Werkbij overnam. Deze Startdag was een mooie gelegenheid om twee collega's in het zonnetje te zetten. Richard en Margaretha zijn namelijk al (ongeveer) vanaf het begin bij ons betrokken. Tien jaar bij De Werkbij, dat is een jubileum! 

Samen leren en ondernemen

We zijn blij dat zowel Peter Linnartz als Fius van Laar een geslaagde bijdrage leverden. Dat smaakt naar meer! Ook de ondernemers die zich presenteerden op het Ondernemersplein waren tevreden over de dag. Rond 13.00 uur vertelde Kees iets over zijn bijdrage aan een ontwikkelingsproject in Uganda. Dit jaar hoopt hij twee keer naar het land af te reizen om de projecten te bezoeken en zijn expertise te delen.

Van handslinger naar 60m2 HACCP

In een decennium verandert er veel. De bezoekers van de Startdag konden onze nieuwste aanwinst bewonderen. Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden, maar binnenkort verwerken we alle honing in de nieuwe HACCP-ruimte! Al onze honingsoorten stonden uitgestald en er werd uitgebreid geproefd, ook van de heerlijke honing-soufflé.

Speciale dag met speciale acties

Wat? Ja! De komst naar de Startdag werd rijkelijk beloond door speciale dag-acties. Zo hadden onze bezoekers extra voordelen bij de aankoop van glazen potjes (naast bulk-kortingen kreeg al het glas 10% korting), artikelen van Propolia (vanaf 3 artikelen 30% korting) én potjes honing (4e of 5e pot gratis). Heb je deze kansen gemist? Niet getreurd! Kom zaterdag 15 juni naar onze Open Dag in Rhenen.

Bedankt social med.jpg

Neem contact op met Imkerij de Werkbij   Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel dit artikel