Boeldag voor de imker

Ken je dat, boeldag? Dit is hét moment voor de imker om goede tweedehands materialen aan te schaffen waarmee je kunt opstarten of uitbreiden. We hebben tientallen goede bijenkasten en staan, ramen, allerhande los gereedschap. Geen vraagprijzen, je kunt gewoon bieden: wat heb je ervoor over? De hele schuur mag leeg!

Hier gaat het gebeuren:
De Werkbij Veluwe | Gatherweg 34 | Vaassen (Veluwe) 10.00 – 16.00 uur |
Parkeren: Avervoordseweg Terwolde, oprijden tussen de nrs. 34 en 36 (parkeerterrein bij de kerk)

Boeldag

Bij & Bloeidag 2023

Deze boeldag is onderdeel van de Bij & Bloeidag die we organiseren in Vaassen bij De Werkbij Veluwe. Op deze locatie vind je onze Honing Speciaalzaak en natuur- en bijentuin De Gatherhof. We ontvangen veel imkers deze dag. Je hebt alle ruimte om onder het genot van een kop koffie uit te zoeken waar je belangstelling voor hebt. En om bij te praten en ervaringen uit te wisselen met collega-imkers. We kunnen ook tevoren je bestelling klaar zetten – neem dan contact op: info@dewerkbij.nl!

Boeldag

Happy Bee Plant

Heb je ruimte in je tuin en rond je bijenkasten voor bijvriendelijke planten? Verwen jezelf én de bijen en kies uit ons zeer ruime assortiment aan bijenplanten van Happy Bee Plant. We namen eerder dit jaar de kweekactiviteiten over van Pieter van Manen. Pieter is zelf ook aanwezig om de planten en zijn kweekmethode (zonder bestrijdingsmiddelen) toe te lichten.

Boeldag

Bijenplanten

Parkeren

Parkeren bij de Werkbij Veluwe in Vaassen is beperkt mogelijk, maar kan zeker als je ORDERS WILT OPHALEN. Kom je niet (meteen) een bestelling halen, volg dan de borden PARKEREN. Je wordt per huifkar naar onze locatie gebracht! Een prachtige buitenritje door de IJsselvallei, uitgevoerd door melkveebedrijf Van Manen.

Meer voor imkers   Terug naar het overzicht

Geschreven door:

Aukelien Wierenga

Deel dit artikel