Stuifmeelkorrels (Bijenpollen) - 1 kg

Artnr.
23103
Staffelprijzen
Per stukvanaf 1 items€39,90
vanaf 2 items€39,60
Prijs p/st€39,90Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Aanvullende informatie over

Pollen (stuifmeelkorrels) in zak

100% pure stuifmeelkorrels. Pollen geven kracht en energie.

Gebruik: Iedere morgen 1 eetlepel stuifmeelkorrels innemen (liefst bij het ontbijt). Dit kan op diverse manieren: met water, melk of gemengd door wat yoghurt of vla of muesli. Ook op een boterham met honing smaakt stuifmeel goed en komen de goede stoffen nog beter tot zijn recht. Topsporters kunnen naar eigen inzicht en behoefte meer gebruiken. Voor de ademhaling geeft stuifmeel verlichting bij dagelijks gebruik in de periode dat men in het voorjaar en/of zomer daaraan behoefte heeft. De stuifmeelkorrels worden door de bijen verzameld (de gele bolletjes aan hun achterpoten) en daarna gevriesdroogd. U dient het stuifmeel daarom droog en goed afgesloten te bewaren. Goed afgesloten is stuifmeel langer dan 1 jaar houdbaar. Indien gewenst kan het gebruik van de hoeveelheid stuifmeel worden verhoogd  tot 35 gram per dag. Het verdient aanbeveling stuifmeel niet 's avonds te gebruiken.

Inhoud: 1000 gram.

De herkomst van stuifmeelkorrels

Deze pollen komen uit Spanje (vanwege het klimaat in Nederland is het niet mogelijk om pollen te oogsten van de bijenvolken zonder ze schade toe te brengen, daarnaast komt de aminozuurstructuur in WestEuropa in de pollen overeen en zijn Spaanse pollen voor ons effectief om te gebruiken)

100% pure stuifmeelkorrels.
Gebruiksaanwijzing: dosering langzaam en voorzichtig opbouwen tot max 1 eetlepel korrels per dag. Bij voorkeur innemen bij het ontbijt. 

Pollen bevatten eiwitten, koolhydraten, vetten en mineralen.
Droog, goed afgesloten en buiten bereik van jong kinderen bewaren. Minimaal 1 jaar houdbaar. Herkomst: Spanje

Let op: Sommige mensen reageren heftig op pollen. Daarom is het van groot belang om te starten met enkele korreltjes en het gebruik langzaam op te bouwen. Pollen kunnen invloed hebben op de bloeddruk. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde en gezonde voeding.

stuifmeelkorrels stuifmeel pollen energie kracht

Staffelprijzen
Per stukvanaf 1 items€39,90
vanaf 2 items€39,60
Prijs p/st€39,90Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product