Bijproducten
Propolis
Bijenproducten

Propolia, zo sterk als een gezond bijenvolk

Wij van De Werkbij zijn trots dat we de exclusieve Nederlandse distributeur van Propolia ® zijn. Wil je zeker weten de beste propolis kopen?  Propolia® is al meer dan 30 jaar het vlaggenschip van Apimab Laboratoires, Frankrijk. Propolia is in Zuid-Frankrijk geboren dankzij de passie van een imker, dhr. Bernard. Toen Bernard propolis ontdekte en de eigenschappen daarvan verder onderzocht, besloot hij producten te gaan maken gebaseerd op de diverse parels uit de bijenkast.

Propolia producten bekijken

Propolis producten voor de bewuste consument

Het gedreven team achter Propolia heeft de sterke overtuiging dat propolis en andere bijenproducten op vele manieren bijdragen aan ons dagelijks leven. Met dit in gedachten is het assortiment van Propolia opgebouwd: vertrouwend op de kracht van het bijenvolk. Van voedingssupplementen tot cosmetica en hygiëneproducten, steeds worden plantaardige ingrediënten gecombineerd met producten uit de bijenkast. Deze rijke formules treffen hun doel dankzij de kruisbestuiving van de actieve ingrediënten.

Ik wil de producten bekijken

Zoals bijen ons inspireren, zo laten de Propolia® producten hun oorsprong en ambitie zien. Ze worden gemaakt door een jong team en ze streven er naar jouw leven aangenamer te maken. Een zekere frisheid voel je door de stoere kleuren van de producten. Door deze verschillende kleuren zijn de diverse lijnen herkenbaar: elke reeks heeft een eigen kleurcode. Pure propolis producten zijn kastanjebruin. Producten voor lichaamsverzorging zijn magentaroze. Propolis mond en keel verzorging is ijsblauw, zoals de propolis tandpasta. Producten voor neushygiëne zijn donkerblauw, probeer de milde neusspray of de reinigende neusspray. Producten gericht op een energieboost, met onder andere Royal Jelly, zijn rood: de kleur van energie en vitaliteit. Denk aan de tabletten met dubbele werking. En zo kunnen we nog wel even doorgaan... Welkom bij Propolia!

Terug naar de Kennisbank