Stuifmeelkorrels (Bijenpollen) - 500 gram

Artnr.
23102
Staffelprijzen
Per stukvanaf 1 items€16,65
vanaf 5 items€14,99
Prijs p/st€16,65Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Aanvullende informatie over

Bijenpollen (stuifmeelkorrels) in pot

100% pure stuifmeelkorrels. Pollen geven kracht en energie.

Andere formaten stuifmeelkorrels 

Ook in: 1 kg & 250 gram.

Gebruik stuifmeelkorrels

Voorzichtig opbouwen tot iedere morgen 1 eetlepel stuifmeelkorrels (liefst bij het ontbijt). Dit kan op diverse manieren: met water, melk of gemengd door wat yoghurt of vla of muesli. Ook op een boterham met honing smaakt stuifmeel goed en komen de goede stoffen nog beter tot zijn recht. Topsporters kunnen naar eigen inzicht en behoefte meer gebruiken. Voor de ademhaling geeft stuifmeel verlichting bij dagelijks gebruik in de periode dat men in het voorjaar en/ of zomer daaraan behoefte heeft. De stuifmeelkorrels worden door de bijen verzameld (de gele bolletjes aan hun achterpoten) en daarna gevriesdroogd. U dient het stuifmeel daarom droog en goed afgesloten te bewaren. Goed afgesloten is stuifmeel langer dan 1 jaar houdbaar. Indien gewenst kan het gebruik van de hoeveelheid stuifmeel worden verhoogd tot 35 gram per dag. Het verdient aanbeveling stuifmeel niet 's avonds te gebruiken.

Let op: Sommige mensen reageren heftig op pollen. Daarom is het van groot belang om te starten met enkele korreltjes en het gebruik langzaam op te bouwen. Pollen kunnen ook invloed hebben op de bloeddruk.

Inhoud: 500 gram.

Herkomst stuifmeelkorrels

Herkomst: Spanje (vanwege het klimaat in Nederland is het niet mogelijk om pollen te oogsten van de bijenvolken zonder ze schade toe te brengen, daarnaast komt de aminozuurstructuur in WestEuropa in de pollen overeen en zijn Spaanse pollen voor ons effectief om te gebruiken)

stuifmeelkorrels stuifmeel pollen energie kracht

Staffelprijzen
Per stukvanaf 1 items€16,65
vanaf 5 items€14,99
Prijs p/st€16,65Incl. BTW

Afhalen zonder verzendkosten in Veenendaal en Vaassen (Veluwe).

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product