Helenium Moerheim

Artnr.
64151
Prijs p/st€3,99Incl. BTW

Te koop in Vaassen (niet online)

Aanvullende informatie over

Bijenplant "Helenium moerheim beauty" van Happy Bee Plant

Deze plant die ook wel zonnekruid genoemd wordt is een hoge plant die het goed doet achterin een zonnige border. De roestbruine bloemkleur die je van juli tot oktober ziet, steekt mooi af tegen het lichtgroene blad. De bloemen trekken veel bijen en hommels aan. Deze zeer sterke plant groeit op elke grond. Zelfs schaduw is geen probleem.
Je kunt deze planten en de andere ca 100 plantensoorten van Happy Bee Plant bekijken en kopen in onze natuurtuin in Vaassen.

Roestbruine zonnekruid

Naast deze roestbruine helenium hebben we ook nog een helenium met helder oranje-gele bloemen met de naam 'short 'n shasy'. Zet helenium's in groepen bij elkaar; het beste is dan om 7 tot 9 planten per vierkante meter te poten.

Helenium voor bijen en vlinders

Helenium moerheim beauty trekt erg veel bijen aan en is daarom een echte Happy Bee Plant die gekweekt is zonder bestrijdingsmiddelen. Geniet van de bloemen van half juli tot oktober. De plant wordt mooi bossig en is een goede snijbloem. Laat de stengels voor een mooi winterbeeld staan en snoei die pas na de winter tot op de grond af, waarna hij weer uit de grond komt. Deze plant kan gerust op een iets drogere grond staan. Het maakt deze plant niet uit of waar hij staat. Zelfs schaduw is geen probleem.

 

 

Bloei: juli tot oktober

Hoogte: 100 cm

Standplaats: zon

 

bijenplant bee bijen plant Helenium Short ' n Sassy zonnekruid

Prijs p/st€3,99Incl. BTW

Te koop in Vaassen (niet online)

Heeft u hulp nodig?

kees-verrips.jpg

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@dewerkbij.nl en wij helpen u zo snel mogelijk!

 

Deel dit product