Pipetflesjes

 

Glazen lege pipetflesjes kopen

Wilt u graag lege glazen pipetflesjes kopen voor bijvoorbeeld het verwerken van vloeistoffen? De lege pipetflesjes zijn inclusief rode pipetdopjes die reiken tot ver aan de bodem. Ook zijn de dopjes voorzien van een verzegeling. Na het aandraaien van de pipetdop, is het pipetflesje verzegeld.

De pipetflesjes van glas zijn leverbaar in 2 formaten:

Donkerbruine glazen pipetflesjes

De lege pipetflesjes zijn vervaardigd in donkerbruin glas, zodat de vloeistof goed wordt beschermd. De pipet werkt nauwkeurig. Tijdens het gebruik is het daarom eenvoudig om precies het aantal druppels te doseren.

Bestellen en leveren

De lege pipetflesjes van glas leveren wij per tray van 20 stuks of 34 stuks. De glazen pipetflesjes worden zorgvuldig verpakt, zodat u erop kan vertrouwen de flesjes in goede staat te ontvangen.

Na bestelling van de order ontvangt u in de meeste gevallen binnen 2 dagen de flesjes in huis. Het kan nog sneller, maar dat houden we liever als een verrassing dan als een standaard.

U kunt de artikelen ook afhalen in Veenendaal of Ernst. Na bestelling staan de glazen pipetflesjes de volgende openingsdag klaar.

Lees hier meer over de bestelling en levering via onze webshop.