Er zijn 5 resultaten.

Moedertinctuur 30 ml - Propolia

Moedertinctuur 30 ml - Propolia

Moedertinctuur - Propolia Ontdek de werking van deze krachtpatser e...

vanaf € 15,90
Propolis Extract ZONDER alcohol 30ml - Propolia

Propolis Extract ZONDER alcohol 30ml - Propolia

Propolis extract - zonder alcohol - Propolia Deze 100% natuurlijke ...

vanaf € 15,90
Propolis tinctuur met pipet - 20 ml

Propolis tinctuur met pipet - 20 ml

Tinctuur van propolis, op alcoholbasis voor zowel inwendig als uitwend...

vanaf € 8,00
Propolis tinctuur met pipet - 50 ml

Propolis tinctuur met pipet - 50 ml

Propolis tinctuur 50ml 20% Tinctuur van propolis, op alcoholbasis v...

vanaf € 16,10
Propolis tinctuur 20% - 1 ltr

Propolis tinctuur 20% - 1 ltr

Propolis tinctuur 20%, 1 ltr. fles Tinctuur van propolis, op a...

€ 112,80

Er zijn 5 resultaten.

Propolis Tinctuur

Propolis tinctuur kopen

Propolis tinctuur bestaat uit pure propolis, opgelost in alcohol. Het gebruik ervan leert dat de propolis werking reinigend en kalmerend is, zowel bij inwendig als uitwendig gebruik. Met Propolia ® zijn we expert op het gebied van propolis. Daarom bevelen we onze Moedertinctuur aan vanwege de beste propolis tinctuur ervaringen!

Gratis propolia brochure

Propolis Catalogus

Bekijk de propolia catalogus!

Propolis tinctuur gebruiksaanwijzing

Onze tinctuur is verpakt in een flesje inclusief pipet. Dat maakt de propolis tinctuur dosering gemakkelijk. Wij raden aan om tweemaal per dag enkele druppels te nemen voor het onderhoud. Als u de meest directe werking wilt, kan u dit naar eigen inzicht verhogen. Bijvoorbeeld driemaal per dag een pipet vol. Het is een sterke vloeistof, die u natuurlijk rechtstreeks kunt doorslikken. Als het uw gebit raakt, zal het even wat kleverig aanvoelen. U kunt de tinctuur ook innemen met honing, wat de smaak en tegelijk de keel zal verzachten. Probeer knoeien te voorkomen, want propolis geeft nare vlekken. Bent u op zoek naar een propolis oplossing zonder alcohol? Klik hier voor propolis olie.

Propolis tinctuur werking

Wat is de propolis werking? Daarover hebben we in onze Kennisbank meer geschreven. Propolis bestaat uit voornamelijk uit harsen en gommen van bomen. Het is dus een natuurproduct, waardoor we weinig mogen vastleggen over de werking. Ervaring leert dat dit van oorsprong kleverige goedje veel biedt. Deze producten zijn zo ontwikkeld dat uw lichaam van alle voordelen kan genieten. Propolis is onmisbaar voor ons welzijn. Onze propolis producten van Propolia worden onder laboratorium omstandigheden ontwikkeld en constant verbeterd. Daarom heeft deze propolis tinctuur de beste kwaliteit.

Lees meer over het merk Propolia >