Klaverhoning

Witte klaverhoning kopen

Wilt u witte klaverhoning kopen? Op de webshop van Imkerij de Werkbij vindt u heerlijke en echte klaverhoning van de imker. De honing is ook te koop in onze plaatselijke winkel in Veenendaal. Kom langs en bekijk al onze diverse honingsoorten! De klaverhoning is te koop in de volgende hoeveelheden:

De smaak van klaverhoning

Klaverhoning wordt, om de snelle kristallisatie te vertragen, tot crème geroerd en is lichtgeel tot wit van kleur. De honing blijft meestal heerlijk smeuïg en heeft een fijne aroma. De honing smaakt een beetje naar karamel.

Klaverhoning is de zoetste honing onder de honingsoorten. Vanwege de zoete smaak zijn kinderen vaak gek op deze honing! Nog een voordeel: de honing is geroerd tot crème honing. De honing druppelt daarom niet snel van de boterham af en geeft minder snel plakkerige vingers!

De zoete en neutrale smaak van de klaverhoning is ook populair onder volwassenen. Wij adviseren niet de honing te mengen in warme dranken, omdat de dikkere structuur hier minder goed bij past. Wel is het heerlijk in de yoghurt of kwark.

Klaverhoning gezond

Net als alle andere honingsoorten zit ook de klaverhoning van Imkerij de Werkbij vol met gezonde eigenschappen. De honing is gemaakt door de imker, waardoor u verzekerd bent dat alle mineralen, enzymen en vitamines behouden zijn in het bewerkingsproces.

Klaverhoning staat bekend als een honing die verlichting geeft bij maagklachten en diarree.

Bestellen en levering

Koop de klaverhoning eenvoudig online bij de webshop van Imkerij de Werkbij. Na bestellen leveren wij doorgaans binnen 48 uur uw bestelling bij u thuis af. Of kom langs in onze winkel!